professionele

websites & -shops

Websites op maat

T-PI ontwerpt responsive websites volledig afgestemd aan uw eisen en noden. Uw online project wordt deskundig en creatief uitgewerkt. Of het nu gaat om een kleine simpele website of een uitgebreid platform met CMS (beheerpaneel waarmee je zelf de inhoud kan aanpassen), je kan altijd op onze professionaliteit rekenen. Bovendien wordt alles standaard met SEO (Geoptimaliseerd voor zoekrobots) voorzien en ook de opvolging van alle sociale media (facebook, twitter, linked-in, enz).
Professioneel
Bekijk enkele referenties Vrijblijvende offerte

Professionele webshops

Profiteer mee van een groeiende e-commerce markt! T-PI maakt exclusieve programmatuur en helpt U de juiste beslissing te nemen om uw online project de stevige boost te geven. Zowel het bezoekers platform als de back-end zijn tot in de details uitgewerkt om gebruiksvriendelijk te werken en potentiële klanten aan te trekken. Webshop Naast het CMS-systeem, waarmee U alle pagina's, artikels en categorieën kan beheren, maken wij voor U een gepersonaliseerd CRM systeem Customer Relationship Management, ofwel klantenbeheer. Een technologie waarbij het optimaliseren van alle contacten met de klant centraal staat. De gedachte achter CRM is dat klanten een betere behandeling krijgen naarmate zij een hogere waarde vertegenwoordigen voor uw onderneming.

Een website maken kan iedereen

Zelf maken ...dit hoor ik wel vaker, maar niets is minder waar! Er zijn tegenwoordig vele gratis diensten en programma's om een website te maken, maar let op! Het oogt soms mooi maar werkt meestal niet zoals het zou moeten en jaagt potentiële klanten weg. OpenSource programma's zitten vol fouten en bugs. Vele diensten met vermelding maak je website gratis komen nadien af met een veel te hoge rekening voor domeinnamen en hosting. De verkoopstrukken zoals klaar in 1 2 3 of professioneel en gratis blijken al evenmin waar te zijn. Zeg nu zelf; de termen professioneel en gratis kunnen toch moeilijk samen horen...
Bekijk enkele referenties Vrijblijvende offerte
Δ